Gabriellas sång text

Vi presenterar här texten till Gabriellas Sång, en vacker sång som berört många hjärtan. Med dess poetiska ord och melodiska toner har den blivit en älskad klassiker i svensk musikhistoria.

Om gabriellas sång

Gabriellas Sång är en sång som komponerades av Stefan Nilsson med text av Py Bäckman. Den blev känd genom filmen ”Så som i himmelen” från 2004, där den sjöngs av Helen Sjöholm, som spelade huvudrollen som Gabriella. Sången har sedan dess blivit en av de mest älskade svenska låtarna och har berört människor över hela världen.

Texten till Gabriellas Sång är fylld av känslor och djup, och den handlar om att våga följa sitt hjärta och sina drömmar. Den har en universell budskap om hopp, kärlek och att finna sig själv. Låt oss nu utforska texten närmare:

Texten till Gabriellas Sång

Det är nu som livet är mitt

Jag har fått en stund här på jorden

Och min längtan har fört mig hit

Så som i himmelen

Jag har noterat att vår sista stund

Kan vara när som helst

Min kropp är skröplig och klen

Men min själ den är frisk och ung

Det är nu som livet är mitt

Jag har fått en stund här på jorden

Texten fortsätter att berätta om livets skörhet och skönhet, och hur viktigt det är att leva i nuet och följa sina drömmar. Den påminner oss om att vi alla har en begränsad tid här på jorden och att vi borde ta vara på varje ögonblick.

Följ dina drömmar

En av de centrala budskapen i Gabriellas Sång är att följa sina drömmar och våga vara sig själv. Texten uppmanar oss att våga leva livet fullt ut och inte låta rädslan hindra oss från att följa våra innersta önskningar.

Sången har blivit en hymn för mod och självförverkligande, och den har inspirerat många att våga ta steg mot sina drömmar, oavsett hinder eller rädslor.

Frågor och svar

Vem skrev Gabriellas Sång?

Gabriellas Sång komponerades av Stefan Nilsson med text av Py Bäckman.

Vem sjöng Gabriellas Sång i filmen ”Så som i himmelen”?

I filmen ”Så som i himmelen” sjöngs Gabriellas Sång av skådespelerskan Helen Sjöholm, som även spelade huvudrollen som Gabriella.

Vad är budskapet i Gabriellas Sång?

Budskapet i Gabriellas Sång handlar om att följa sina drömmar, våga vara sig själv och leva livet fullt ut. Den påminner oss om livets skörhet och vikten av att ta vara på varje ögonblick.

#stop#

Se även nedan:

Foto av författare

Patte

Lämna en kommentar